0 Compare Page

Batterijen

TECHPOINT LEVERT TOPKWALITEIT IN BATTERIJEN

 

TECHPOINT staat sinds decennia gekend als dé leverancier voor batterijen voor diverse toepassingen: een standaardbatterij voor uw wagen, een hoogvermogen batterij voor professionele voertuigen, een accu voor voertuigen waarbij zeer hoge eisen worden gesteld vanwege start-stop systemen of uitgebreide electronische besturingssystemen. Techpoint biedt oplossingen voor al uw vragen. Ook voor batterijen en laadsystemen voor elektrische wagens kan u bij ons terecht. TECHPOINT levert meer dan 10.000 batterijen uit voorraad van zowel het eigen TECHPOINT label, de gekende VIXEN Battery, die de afgelopen 20 jaar een uitstekende reputatie heeft opgebouwd, als diverse wereldwijd gerenommeerde merken.

Voor accu’s van Mutlu, Varta, Deta, Exide, Alphaline, VMF, Hankook, Exide, Northstar, Odissey, Optima, Shield, Sonnenschein, Trojan, Yuasa, of andere, leveren wij ofwel het door u gekozen merk, ofwel een uitstekend alternatief! Al onze batterijen worden zeer nauwkeurig geselecteerd en getest alvorens ze worden opgenomen in ons aanbod. Hierdoor bent u bij ons steeds zeker van de juiste batterij voor uw voertuig! Wij zijn al meer dan 25 jaar specialist in batterijen en toebehoren voor personenwagens & bestelwagens.

Wij zoeken steeds naar de beste oplossing voor uw behoeften aan batterijen en alle toebehoren.

★ Personenwagens & bestelwagens
★ Vrachtwagens & autobussen
★ Moto’s, scooters & grasmaaiers
★ Mobilhomes & caravans
★ Heftrucks, stapelaars & hoogtewerkers
★ Golfkarren, veegmachines & invalidewagens
★ Scheepvaart & yachting
★ UPS, noodstroom & andere stationaire toepassingen
★ Inleveren & ophalen oude loodzuur batterijen

Volgende types batterijen kunnen wij u aanbieden:

 

Startbatterijen: Deze zijn ontworpen om gedurende kortstondige periode een hoge stroom te kunnen leveren en zijn te gebruiken in personenwagens, bestelwagens en vrachtwagens. Om aan de hogere eisen van de moderne toepassingen (start/stop)tegemoet te komen zijn AGM(Absorbed Glass Mat) en EFB(Enhanced Flooded Batteries) ontworpen.

Heavy-Duty batterijen zijn types met hoge vermogens die beter bestand zijn tegen trillingen en vinden hun toepassingsgebied veelal in vrachtwagens en grondverzetmachines. Ook voor oldimers(6volt),motorfietsen, grasmaaiers, quads en jetski’s kunnen wij u een volledig gamma aanbieden.

Semi-tractie / monobloc-tractie: Dit zijn cyclische batterijen welke een langdurig verbruik mogelijk maken alvorens te worden opgeladen. Toepassing is veelal terug te vinden in industriële machines( kuismachine, hoogtewerkers, rolstoelen en golfcars), vrachtwagens met extra stroomverbruikers(laadbrug, verlichting, …), caravan movers, voertuigen voorzien van elektrische takel en zoveel meer. Ook in de scheepvaart en mobilhomes vinden we deze batterijen terug die het verbruik van het woongedeelte op zich nemen. Aangezien deze zich meestal binnen in de woonruimte of een afgesloten ruimte bevinden is een AGM of GEL uitvoering de geschikte optie. Niet alleen hebben deze een langere levensduur maar het ontbreken van de gasuitlaat voorkomt tevens reukhinder en explosiegevaar.

Tractie batterijen: Deze batterijen worden gevormd door een aaneenschakeling van 2volt cellen en zijn meestal terug te vinden in de industrie( palletheffers, vorkliften, reach-trucks) en scheepvaart. Doorgaans zitten deze cellen ingebouwd in een metalen of kunstoffen koffer, ter bescherming van de cellen en om het lekken van vrijgekomen zuren te voorkomen.

Contacteer ons voor meer info rond ons aanbod
Contacteer ons voor meer info rond ons aanbod
loading